poloha v leže - cítit se svěže
čtyři zrána - nespavost
milování - přejde zlost
putování - poutavost
sama - karma
jezdit - zdarma
vítat - lítat
pokus - marna
mapa - toužit
láska - sloužit
mít tě - slast
nemýt - past
koukat - fotit
nemoc - potit
lopotit se - lopata
krásná kočka - koťata
příchod jara - pocit blaha
smát se - zdravé
mládí - hravé
lež - na spadnutí věž
blbost dělat - troufalost
neváhat - si říci dost
a tak dále - plkat stále...
) - (oo)