Elita ji hloupě bije
to je ale patálie.
Celebrit je víc než máku
prudí kolem Václaváku
zmalovaný, róby drahý
producírujou se všady
davům snad vypadnou voči
předváděj své půvaby
všichni kolem nich se točí
neviděj jim do hlavy
to je jejich štěstí
30.10.2018 02:13:53 | Kapka