Anatomická
..
.
A že prý není na chleba
dohořívá svíce
Ne nepláču - plakat netřeba
Přinejhůř prodám plíce
A že prý není na knihy
přeřvává nás chátra
Ne - dosud jsem nevyhnil
Přinejhůř prodám játra
Přečteno 471x
Tipy 8
Poslední tipující: Kyška, IronDodo, Fany, Marcella, Rbb, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (5)
Komentujících (3)