Mám také doma upíra,
co česneku se nevzpírá.
30 let pije moji krev,
neb často na mě řve jak lev.
Snad udělám mu topinku,
mám k tomu dobrou záminku,
vždyť nakrmíš-li netvora,
pak sklapne snad ta potvora.
Tak díky za ten dobrý tip,
snad bude zase doma líp!
21.11.2018 14:50:10 | Víťulka
jeežiš... něco to tak fff fantaSTickýho a ještě voní česnekem :-))
04.11.2018 07:21:03 | Iva Husárková