Úd
Anotace: O tom, jak v lese dvě zvířátka chtěla každé něco jiného a také o tom, jak to celé dopadlo
Takhle jednou v měkkém mechu
nachytal jsem turbo-blechu
skákala si mrška z hub
přeskočila na můj úd
Rána velká, co mám říkat
těšit se a nenaříkat?
Seru vám na luční kvítí
bolí to jak tříska v řiti
Úd se kroutí pod tou vahou
jako kosti s bílou dlahou
Zmiz už, blecho, i s tvou touhou
vypadám jak kříženec?!
přestože mám tolik nohou,
jsem to furt já - mravenec!!
Přečteno 461x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, Lighter
Komentáře (2)
Komentujících (2)