Anotace: ***
Žena není plochá
není muž
vrážíš do mé krásy
ostrý nůž
Miluji své oblé tělo
Miluji své oblé tělo
Miluji své oblé tělo
Žena není deska
není chlap
ber mé prsa s láskou
měj je prostě rád
Miluji své nahé tělo
Miluji své nahé tělo
Miluji své nahé tělo