Zrozen z medoviny,
žil byl pouze krátce,
nebyl vůbec líný,
kouzla tvořil hladce.
Kdykoliv někdo z nás
nabídl mu sklenku,
kvetlo v něm plno krás,
říkali mu Franku.
Huňatý kožíšek
namodralý, hebký,
stačil mu pelíšek
bez jediné deky.
Vysílal s radostí
pozitivní vlny,
dobráček od kosti,
energie plný.
Jeho nadešel čas,
Frank však zůstává dál
v srdci každého z nás,
jenž se dík němu smál.
Vlhkého hadru smek
- dožil s námi blaze,
kouzelný, malý flek
plísně na podlaze.
:-) - muž říkal, že u nich měli na intráku skříň, kam sbírali ty nejchlupatější exempláře
tvé dílko i kamarád Frank pobavili :-)
děkuji
27.11.2018 15:13:26 | Romana Šamanka Ladyloba