Já mám nový vysavač
ani nevím proč a nač.
Je chytrý jako opice
vysál pivo ze sklenice.
V kuchyni se dáví zbytky
vyluxoval spíž i kytky.
Sám se řídí, sám vše umí
s otevřenou pusou čumím.
Slupl ubrus a koberec
zkrátka je to smart umělec.
Tiše přede, pořát maká
tajné plány v noci spřádá.
Chce být pánem v našem domě
já se krčím v koutě skromně.
Uvidíme jak seš chytrý
bez proudu budeš v pytli.
Dojde ti šťáva chytráku
a vyhodím tě z baráku.