Anotace: ***to tedy nejsem***
Tetka nejsem
zapomeň
stále mladá
chci jen být
svou dívčí krásu
neztratit
Tetka sedí v zástěře
svoji mladost zastele
Tetka nejsem
nezkoušej
stále svůdná
i já umím
své ženské tělo
ochráním
Tetka sedí na dvoře
i svou radost vymete