Životní styl
Anotace: báseň o zdravém životě
Jednoho dne vzbudíš se tlustý
jen vzpomeň si co prošlo tvými ústy
na břiše jak vlna čeří se bůček
k obezitě schází ti malý krůček
Ach jak proutek byl jsi štíhlý
tomu vděčils pouze zdravé stravě
do léta bychom zhubnout stihli
s ovocem a zeleninou to půjde hravě
Kolik shodíš kilogramů ať ukáže váha
čím menší číslo , tím větší snaha
zatím krátce na světě jsi živa
aby pomohla ti zdravá výživa
Kol pasu hromadí se čerstvý špek
dej pozor ať nevypadáš jako Shrek
Hubnout hned začni spolu s námi
ať zmizí z krásného těla přebytečné kilogramy
Přečteno 615x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, ZILA78, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, Lighter, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (5)