Anotace: jedna mini o zaměstnání (řidič, ten tvrdej chleba má...)
Blinkr vpravo, blinkr vlevo, přede mnou je nějaké střevo. Má na káře čtyři kruhy, nezná značky, nectí pruhy. Nemám času se s ním párat, klaksonem jej začnu kárat, snad mně uhne ten neřád, stíhat musím jízdní řád.
Načpak se s ním, brachu, párat?! Měls mu začít kufr párat!
09.02.2019 21:09:52 | Špáďa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?