Čokoláda už se taví,
šlehačka se rozpustila.
Evidentně je to baví,
očíčka se rozzářila,
že to nikdo nepochopí,
slzy kutálí se z lící.
Pařezy se v kamnech topí,
prosáklý a bublající...
Svůj původní tvar již ztratil
jeho korpus třípatrový.
V hrnci sotva se obrátil,
zavání až do podkroví.
Navzájem se předhánějí,
kdo je vyšší inteligence.
Divy na plotně se dějí,
jaké tam jsou ingredience!
Mír
pro vesmír.
Lest
na bolest.
Radost
pro radost.
Strast
na kontrast.
Smích
po lžících.
Depku
jen špetku.
Cit
pro pocit.
A koření
pro zření!
Pejsek a kočička
vařili dort
a považovali to
za komfort!
Krásně to pejsek s kočičkou upekli a chytře namíchali příchutě. Ještě: Lásku ať senemění.
Moc hezká ^ST^ ;-)
03.02.2020 11:09:39 | jenommarie
Sem se vážně pobavila a hned to jdu přečíst mé vnučce. Má tyhle - jak sama říká -
"poťouchliny" moc ráda. Tak se zasmějeme spolu. Ráda dávám ST.
20.03.2019 20:07:02 | danaska
Ještě chloupky z ocásku, ty tam dali pro lásku!
17.03.2019 21:19:11 | Víťulka
Samozřejmě, to je tajná přísada, kterou jsi odhalila :D
a pokud neumřeli, vaří ještě dnes :D
26.03.2019 23:12:01 | el sereno