Kdo za to může?
Vstoupím ti do snů
s polibky
v každé vločce sněhu
dopadlé na tvou tvář
a žádný snář
nevyloží tak jako já
tvé duši
duši mou.
Bílá zimě sluší
(tam na horách)
přec popluješ v snách
vstříc mořím, kde láskou hýčkám.
Slzy co rozpustí se z nich
slíbáš mi
a na řasách slanost svou
smění v rozpustilý smích.
Teď ptáš se
zda za to můžeš?
Ty ne lásko
to za vše může sníh...
Přečteno 519x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, Špáďa, Jort, Mt. Blanc, šerý, zdenka, epoka, Dreamy
Komentáře (6)
Komentujících (5)