Na sklo se mi vločky lepí,
jako divé větrem letí,
řízení mi zabrat dává,
když mě cestu zkříží kráva.
Brzdy kvílí a já kleju,
netoužím fakt po rodeu,
tahle kráva paličatá,
kouká na mě, pryč nechvátá.
Chci ji zahnat, kráva funí,
rohy má a trkat umí,
rychle se do auta vracím,
odvahu já před ní ztrácím.
Za mnou další auto stojí,
šofér též se krávy bojí,
po chvíli pak nápad máme,
policii zavoláme.
Přijeli a chlapce měli,
prý nám rychle pomoc chtěli,
krávu proutkem chlapec žene,
nám se vysmál zaslouženě.