Synek
.
Synek se vyučil na básníka
řekněme krejčího nerozumu
Toť profese jež nezaniká
Tužku ! Gumu !
V poledne vstává
a vyráží do polí
hrabošům sláva
zrnu sláva
podivínskému okolí
Prý umí na duši oblek ušít
prvotřídní člověčina
Dej mu tři dny a sešije život
Dej mu život
a utíkej jinam
.
.
Přečteno 454x
Tipy 12
Poslední tipující: Kyška, Špáďa, Frr, Jort, Laika, Amonasr, Mt. Blanc, JSJ, hanele m., šerý
Komentáře (7)
Komentujících (5)