O míjení
.
A nejtěžší je pohlazení.
Vyhlášení siláci z kraje
s ním nepohnuli ani o píď.
My dva bychom mohli.
Prosím tě přijď.
Cuchám se za nocí stoletým splínem.
Kadeřníci si neví rady.
Jeden druhému stačíme říci.
Pohlaď mě, miluj mě
--
Ne, já jsem tady !
.
.
Přečteno 316x
Tipy 11
Poslední tipující: Kyška, Frr, Mt. Blanc, Iva Husárková, Kubíno, Dreamy, Amonasr, šerý
Komentáře (8)
Komentujících (4)