Dám vědět. Posílala jsem pár ukázek do Repronisu, povídky a pohádky by mi měli vydat vlastním nákladem a básně dneska skoro nikdo nevydává, páč se to prý nevyplatí, tak trochu zainvestuju:o)
28.02.2007 16:28:00 | Aglája
Dám vědět. Posílala jsem pár ukázek do Repronisu, povídky a pohádky by mi měli vydat vlastním nákladem a básně dneska skoro nikdo nevydává, páč se to prý nevyplatí, tak trochu zainvestuju:o)
28.02.2007 16:26:00 | Aglája
Fakt? Blahopřeji, dej vědět, si to poběžím koupit na památku a možná to dám někomu jako dárek...
28.02.2007 16:16:00 | Jarky
Tak fajn.:o) Jinak tyhle ptákoviny mi brzy vyjdou jako sbírka "Proč jsou ryby němé," tak dám vědět.
28.02.2007 16:13:00 | Aglája