Anotace: (2016)
..jistě právem netřeba souhrnně připomínat k čemu se v evropském prostoru multinárodních hodnot sdílení přidáváme především jak bylo vyjádřeno korektně stranou: ó poetičnost básně (Karl von Korektus)
18.05.2019 09:31:38 | Karel Koryntka
Dafoutis, tak to mě rozsekalo! :-D A danielsoft - líbí se mi poetičnost Tvé básně! Nádhera! ;-)
17.05.2019 16:58:27 | Jasmin de Paris
To by mne zajímalo, co na poetickou korektnost již slavný pan Karel KoRekta:)
17.05.2019 15:45:47 | clafoutis