Básnička je milá a hezká, řádek "o kameny dřeme břicha" je poezie.
Malinko ještě chybí nějaký zvrat či gradace k pointě, kterou blbinka má mít. Takhle jsme zaparkovali v původní rovině.
25.05.2019 08:46:09 | Karel Koryntka
Je fajn, že už to neplatí.
Kapr v botičkách pobavil :-)