Daily trouble
Oblečen na cestu do města,
nádhery co se na mě vejde.
Staví mě moje nevěsta,
že takhle se mnou nejde.
Kostkovaný kalhoty a pruhovanou košili,
sem se prej jako posral.
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, BaZiNgA, Lighter
Komentáře (2)
Komentujících (2)