pěkný.. :D.. mně vychází vždycky zlatá prostřední cesta... takže jsem asi úplně obyčejná...
11.08.2007 15:09:00 | prostějanek
Napíšeme spústu básní
sami zvolíme si test
A po napísaní básní
vyberieme z nich ,,The Best,,
20.03.2007 14:30:00 | džemo
Kouzelníčku... ne ne ne... zásadně nečtu ženské časopisy, ale narazila jsem na ten test na jedněch jinak dobrých stránkách a jen tak si ho udělala, cha a jak to dopadlo vidíš. Jinak máš recht, asi toužím po změněně, ale to já bych měnila něco každý rok - to hlavní, což je děs, viz říkanka Přeměnění - konec snění... Pac a díky.
20.03.2007 14:27:00 | Jahudkka
Skvěle jsem se pobavil, díky.
Ten test byl určitě v dámském časopisu a ty já mám zakázaný.
Pořád se doma válej tak jsem si jeden přečetl, no a podle návodu jsem čtyři dni držel hladovku.Parádní zkušenost a sebepoznání.
Pak jsem to na sebe prozradil a mám je zakázaný, prý pro moje dobro.
Mávám na dálku a přeji krásný večer.
PS: K té minulé, vlastně budoucí básni:
Já tomu stavu říkám- skrytá touha po změně...
Pa.
15.03.2007 20:03:00 | kouzelníček
máš recht,kašli na testy,raději buď trochu porouchaná...vtipné,povedené dílko .... :-)))
01.03.2007 09:34:00 | Lupus