:-D
SToupne si tchoř vedle bobra,
u zubaře na chodbě,
hnedle smrdí celá chodba
a je rázem na řadě. ;-)
19.12.2019 22:36:50 | jenommarie
že tchoří pýchou je smrdět ze všech nejvíc - to je dobrá legrace s přesahem, s bizarní převrácenou logikou, jak má být.
V ostatních případech je třeba se spíš trochu sklonit a připomenout si že básník je také jen člověk.
13.06.2019 07:52:40 | Karel Koryntka
Vážně rozradostnilo. Bez póz a umělého ochucení. Umím si představit jak si takovou říkanku notujeme s malou před spaním.
13.06.2019 00:14:22 | Now