Letní snění
Anotace: Jednou takhle v noci ze snu, Potkal já jsem krásnou slečnu
Jednou takhle v noci ze snu,
potkal já jsem krásnou slečnu.
Jen tak nic ji neunaví,
připravena na sex žhavý.
Nevinná jak třešeň v rumu.
Holka, co jde za korunu.
Láska s krásou ruku v ruce,
nad ránem mě poblouzní.
Prostěradlo od poluce.
Mě nelítostně probouzí.
Kdy najde se ta pravá,
otázku si pokládám.
Aby nebolela ruka hravá,
večer sám zas ulehám.
Přečteno 395x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Kubíno, Laven De Brig
Komentáře (1)
Komentujících (1)