Projděte okolo domu mého
smutky mé
ať vejdu v světlo
tak
jak bych si přál.
Neb pernikář jeden, sedě na lávce u svých dveří, když ji jednoho času
u večír spatřil jíti kolem, učil jest tak silný příliv horké milosti, že navrátiv
se domův ulehl na lůže, s náramnou zúřivostí se vdral na hospodyni svou věrnou
a byl nalezen umrlý, ale ještě stále hejbal a zmítal zadkem.
Honoré de Balzac
Succubus aneb běs sviňavý ženský
tak takhle by sis to přál... to umřel na ní? no chudák hospodyně, trauma ze sexu nadosmrti
15.03.2022 21:57:56 | janewe
Pěkná,pousmála jsem se .-)
10.04.2020 21:28:18 | Jaruška