Muchulapky plné bzučíciho hmyzu
to je léta úděl
když jsou otravní
a nestačí jim jeden úder
pak pověsíme na strop naši spásu
která nám dá klidu a spaní
ty jenž si tento vynález vymyslel
tobě se hluboce klaním
bez tebe by jsme byly úplně ztraceni
poštípáni do krve tak znectěni