JASNE A STRUČNE JAK CYP
Anotace: Štyry kratke řikanky z drsneho kraja.
PARTA HIC
Haviř, co chlompe smetanu,
musi byť zblbly z metanu.
AZIJSKY TURISTA V OSTRAVĚ
V knajpě Čiňan knedlik hryže,
nasrany, že došla ryže.
ZODPOVĚDNY PŘISTUP
Rad zežeru všecko, co si nadrobim.
Vybulene šichty vždycky nadrobim.
SMYSL ŽIVOTA
Na všecko ser, enem rob,
ať maš na funus a hrob.
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Marten, Fany
Komentáře (5)
Komentujících (3)