VESELE, JEN VESELE!
Anotace: Další porce nehlubokých, leč snad alespoň humorných veršovánek.
HOTELIÉR VÍTÁ EXORCISTU
Tento pokoj hotelový
pronajat byl Othellovi;
uškrtil v něm Desdemonu.
Chceme ho mít bez démonů.
OBJEV STOLETÍ
Barbie je z Kentucky.
Ostatně Ken taky.
U VÍTAČŮ
Až k nám vtrhnou Avaři,
stará kuskus navaří
a já pro ně v baráku
chladím flašku araku.
TWILIGHT SAGA
Krev nám v žilách z téhle ságy tuhne.
Když chci ženu líbnout na krk, uhne.
GENERAČNÍ POHLED
Nejsme vědci, jsme však přeci
chytřejší, než naši předci,
tak proč naši potomci
jsou takoví pitomci?
ŠVÝCARSKÝ TURISTA V OSTRAVĚ
Jen do plic vzduch nasál,
už ho vezou na sál.
O PRINCEZNĚ NA HRÁŠKU
Komoří zvyklí
na zápach zvratků
princeznou smýkli
na karimatku.
Našli ji spící
v mrkvi a hrášku,
ve zbytcích pizzy
z těsta v prášku.
VÝZVA PYROMANOVI, PROCITNUVŠÍMU Z KÓMATU
Moc dlouho jsi spal.
Teď vstaň a vše spal.
ŠŤASTNÝ NÁLEZCE
Nalezl jsem v Pendolinu
banjo, basu, mandolínu,
kytaru a balalajku;
to mi banda dala lajků!
Přečteno 359x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, Nepolíbený, danaska, šerý, Marten, Now, Iva Husárková
Komentáře (9)
Komentujících (6)