Ranné vstávanie
Anotace: horor zo spálne o 7.00 a.m.(pravdivá výpoveď študentky)
Rachot pekelného stroja
vykopne nás z postele
kľajem, že môj macko z plyšu
nie je radšej z ocele
mašina dunivo zvoní
sama, a či z mobilu
hod na zem ju neumlčí
asi ani na chvíľu
nemám inú možnosť
musím vstať, a hneď
opuchnutými očami
dívam sa na svet.
Komentáře (0)