Nie tak dávno mi sčítaní ľudia povedali, že moje básne nie sú básne a odporučili mi literatúru podľa ktorej by som písať :D pobavilo ma to pretože písanie je sloboda, je to básnikove more, keby začnem písať podľa návodov druhých, stalo by sa zo slobodného mora väzenie a to by žiaden autor, žiaden básnik nemal dopustiť.
Nádherná báseň :)
01.10.2019 16:24:27 | Dávid