NA LUDOVÚ NOTEČKU
Išly cérky do picérky
na šopák a frappé,
potém friska v rytmu diska,
po nich sa to chrápe!
Ogar Juráš pil na kuráž
beton, čerty, křídla,
včeraj prcal, dneskaj grcal,
stolica mu zřídla!
Vzala Klárka do solárka
Stáňu, Máňu, Božku,
zabékaly, opékaly
bříško, ručku, nožku!
Vyšel z peca Jožky stréca
závan jako z pekla,
teta Milka gandžofilka
frgále tam pekla!
Ze sekáča do mekáča
valil Jaryn drožkú,
na hambáča a gambáča
studeného trošku!
Lojzek v kroju klátil moju,
ztratil klobúk s pérem,
dám mu stovku na kšiltovku,
na púti sa zperem!
Přečteno 245x
Tipy 13
Poslední tipující: Akrij8, šerý, Neegoista88, Marten, Donne, praetorian, jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (10)
Komentujících (5)