Sochařina
.
Na podrážkách kovové plíšky
Kdo projde kolem lva
spícího
při běhu předežene myšky
a neodře si kolena ?
Na rukou led
patina dní kdys běhal nahý
Kdo strčí mrkev do koule
sjede kopec bez výstrahy ?
Nech na hlavě
Hrobníkovi z lopaty
Přiznání
Já jsem ten
kdo míchal házel stavěl
No a ty
..
máš nadání
.
.
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, šerý, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)