Anotace: Čo robí Mikuláš keď sa vráti domov?
Keď Mikuláš vráti sa
za svojou pani Mikulášovou
po putovaní krajinou
domov
so sladkou vôňou čajovou
myslí na básničky detí
a ich iskričky
v očiach
pri písaní ďakovnej SMS
anjelovi a čertovi
že aj po toľkých rokoch
sú stále tím špičkový
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?