Škoda, že se ti nerýmujou ta cizí slova (ale možná je jen blbě vyslovuju), ale super nápad ...
09.12.2019 08:29:14 | praetorian
Nechápu. Rambutan, mangostan a durian se myslím docela rýmují a anona, feichoa a pitaya taky. Právě proto jsem je tak poskládal.
09.12.2019 16:33:49 | Neklan