KUFRY
Mám dva kufry cestovní
po prastrýci z Pržna,
je to práce festovní,
nikde rána tržná.
Mám je pořád sbalené
na dalekou cestu...
Kvůli hádkám? Ale ne!
To k výkonu trestu!
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: rybka, Isla
Komentáře (4)
Komentujících (4)