YOUNG BLOOD GOES TO NHL
Mladíček v rozpuku,
jednička draftu,
silný je na puku,
v ústech má aftu.
Jist si, že zazáří,
drze se šklebí;
maminka navaří,
pofouká bebí.
Přečteno 230x
Tipy 5
Poslední tipující: Donne, šerý, jenommarie, praetorian
Komentáře (5)
Komentujících (4)