Vánoční drobečky
Anotace: Dvě minidílka na pobavení jistě přijdou k chuti.
Jedna paní z Kolina
tahá Santu z komína
těžko vám ho zvedá
obézní je děda
snad ho vyndá z komína
Kapři houfně sněmuji,
z nápadu se raduji,
na výlov jsou totiž zváni,
jenom vegetariáni.
Přečteno 238x
Tipy 8
Poslední tipující: Dávid, Now, jenommarie, Anděl, šerý, Lioness
Komentáře (2)
Komentujících (2)