Anotace: V předvánočním shonu mě (už značně nasraného z davů lidí) oslovila hosteska s dotazem, zda mám partnerku a chci ji potěšit novou vůní. Za normálních okolností bych si s ní rád popovídal a zavtipkoval, nicméně už jsem toho měl dost.
Ale ona za to nemúže. Na kávu mohla dostat pozvání, místo těch slov k nasr... ;-)
22.12.2019 22:38:30 | jenommarie