Ladíš báseň od smutku. Nakonec k poznání, že i smutek dokáže vlastnit úsměv. Fajn.
25.12.2019 14:18:48 | šerý
:))) ano, ale zároveň jsem to chtěl ladit, první sloka idylická, ňákej rytmus, ale shodnej, nahodim trochu smutku, ale nebude se vědět proč. Druhá rytmicky jiná ale furt rytmická. Aby čtenář zaregistroval, že něco se změnilo. Pomalu ukazuju, v čem je průser, chlast. Třet, úplně jiná, popírá idylku a tradičně, pitoma pretorian si z toho dělá prdel :)))
25.12.2019 18:30:03 | praetorian
Propásl vánoce,
hlavně, že se vzbudil.
Kapra do vody pustí,
bude rád, že přežil. OBA ^ST^ :-D ;-)
25.12.2019 13:13:58 | jenommarie