Plyš I
.
Potkala bublinu bublina
a tvářila se nafouknutě
mohli by zajít do kina
Teddy pojď odlož fuk
zvu tě !
Film je o životě
bublin v bublině
promítač asi usnul
nebo je opilý
běží reklama bez ustání
My se tulíme kotě
Život se změnil
zařadil jedničku
z mnoha nul
Jde na mě spaní..
Vzbouzím se s titulky
Že bych zahlédl tvé jméno ?
Zas ne
Životní příběhy vždycky prospím
Zvířátko plyšový
kdo mi teď odpoví
Byla to komedie se mnou..
Proč mám otlačené půlky..
Kdo z nás dřív praskne ?
.
.
Přečteno 217x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, Neegoista88, m.n. - čas od času, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)