Vzpomínám si na vyprávění o výletu autobusem - Byla tma a najednou drnc, drnc, loni tu ten kruhák ještě nebyl, že?
30.12.2019 13:37:44 | Pétík
:))))) jj, kdyby netopýr pískal pořádně, tak si toho všimne, ale takový to lenivý popískávání mříž neodhalí :)
30.12.2019 13:40:16 | praetorian