Když chybí sníh
Anotace: Náhradní řešení.
Přestože se rychle smráká,
chci postavit sněhuláka,
já to asi nesvedu,
zahrada je bez sněhu,
Stejně mě ta práce láká,
za chvíli mám popeláka,
dík továrnám z okoli,
že mi tvořit dovolí.
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, jenommarie, Kapka, Aiury, šerý, praetorian
Komentáře (1)
Komentujících (1)