Anotace: „Jděte a řekněte té lišce: ,Vyháním zlé duchy a uzdravuji dnes a zítra, a třetího dne dosáhnu svého cíle…‘“ (Lk 13,31n)
Třetím dnem mě bolí noha.
Můj život byl bezcílný,
dnes se mi však splní touha
ležet DÝL než jen tři dny!
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?