Anotace: Dreamy mě inspirovala svým vinným zaměřením v posledních dnech, tak jsem si vzpomněl taky na jednu svoji vinnou:)
Červené víno promluvilo
Do tebe hustí
zas mými ústy
více než by mi bylo milo
Říká ti chci tě moje vílo
líbat dnes dlouze
Podlehnem touze
Až se ti to dost zalíbilo
Přihlížím trochu pohoršeně
Nejde to změnit
Krev začla pěnit
Neříkej však nic mojí ženě
Rozesmál si a něco mi říká, že ty jsi si tu láhev nedávkoval den za dnem po sklenkách.:-)
17.01.2020 07:34:30 | Dreamy
Po víně se leckdy stane,
že jsou slova samý med,
nejeden muž zapomene,
které ženě by měl pět. No jo ^ST^ ;-)
16.01.2020 21:44:27 | jenommarie