Anotace: Když to kdysi nevyšlo s tou "překrásnou dívkou z centra Prahy" (viz. Rok na vsi), byl jsem donucen přehodnotit svoje možnosti a změnit strategii. Z nedostatků jsem udělal přednosti - a ejhle! Vše berte, jako u mě téměř vždy, s velkou mírou nadsázky:))
Měl sem cérku z Valmezu
Vodil si ju na mezu
Potom inú z Rožnova
Meze vyschly tož znova
Přitom myslel na třetí
Jezdíval k ní na Vsetín
Pak ty Velké Karlovice
To mě vzlalo trochu více
Pomohla mi mladá vdova
Byla tuším z Hrozenkova
Též mě táhlo do Lidečka
Než mi řekla to je tečka
S jednú mladú z Frenštátu
Narazil sem na tatu
Radši roba z Bystřice
Té už bylo přes třicet
Jak já dívce z Polanky
Sundávám rád volánky!
Zamilován do Valašska
Nevzruší mě dáma pražská
Kdepak Znojmo či snad Špindl
Já su enom místní xindl
Pěkná ,veselá,vloženo i nářečí. Líbí se mi :-)
20.01.2020 22:46:46 | Jaruška
Díky:) Srandy není nikdy málo, tada pokud fakt pobaví, tady je to na hranici, ale zase to bavilo mě:)
19.01.2020 18:01:43 | R.K.