3 NEJČERSTVĚJŠÍ VESELÉ RÝMOVAČKY
PŘÍČINA TRAGÉDIE
Proč přejel vlak Ninu?
Nejedla vlákninu.
KONEC ANARCHISTICKÉHO VEČÍRKU
Bando, dopít, dozvracet,
a jde se stát rozvracet!
ÚSPĚŠNÁ AMERICKÁ VÝPRAVA
Vrací se z daleka
hvězdolet NASA
a národ haleká:
Bude dost masa!
Bylo to na netu:
na konci trasy
nalezli planetu
podřadné rasy.
Díky vám, stateční
Jasone a Jakeu,
za tu zvěř jateční,
za příslib steaků!
Přečteno 373x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Vydima27, Frr, m.n. - čas od času, Now
Komentáře (3)
Komentujících (2)