Tahem zručným do sešitku
Ráno kreslím první kytku
Nesleduju jiné dění
Chce to hodně soustředění
Jeden Druhý Třetí stonek
Přibývají na záhonek
Někde slyším něčí slova
Nenechám se vyrušovat
Bez ohledu na poprasky
Maluju si sedmikrásky
A když je mám čtyři v řadě
Tak je právě po poradě
Malovat si sedmikrásky,
nedělat si s ničím vrásky. ^ST^ ;-)
26.01.2020 13:10:29 | jenommarie
Někdy, když se rozhlédnu během porady, mám pocit, ze tuto strategii uplatňuje dost lidí:)))
26.01.2020 13:17:54 | R.K.
Jj mě přítel posílával docela pěkné sms, asi jsou nudné ty porady. ;-)
26.01.2020 13:31:10 | jenommarie
Malovat si kytičky
třeba i den celičký
že to nejde, velká škoda!
STarosti by vzala voda :-)))
26.01.2020 08:46:16 | Kapka