VERŠOHRÁTKY PO PROBUZENÍ
ÚNOSCE EKOLOG
Když do kamen uhlí dá,
svědomí své obtíží,
rukojmí však uhlídá
bez nejmenších obtíží.
BÁSNÍK, HLEDAČ DRAHOKAMŮ
František Hrubín
rád v zemi kopal,
našel tak rubín
a taky opál.
ZACHOVÁNÍ RODU
Když se muž ožení,
nastane množení;
každý chce dětičky,
dědice, dědičky.
Přečteno 232x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, jenommarie, R.K., Donne, šerý, praetorian
Komentáře (3)
Komentujících (3)