V neděli ležel jsem dost líně
Netoužil v ten moment po klíně
V pondělí měla jsi těžký den
Prostě to pokaždé nevyjde
V úterý hlavně se nerozpal
To koukám v hospodě na fotbal
Ve středu bývá to povinnost
Po šichtě mívám však toho dost
Ve čtvrtek byl jsem už ale zlý
Děti k nám večer si zalezly
V pátek jsem nabídku nepřijal
Dávali fakt dost cool seriál
V sobotu's u knížky usnula
No nic tak po týdnu zas nula
v tak náročnej týden se není co divit výhodám manželského sexu :D
28.01.2020 20:08:39 | xoxoxo