Našeptávání, ymýlání vlastního rozumu
..kde vlastně nebyl vůbec žádný,
svůj boj se svými pocity omluví,
i jeho zrůdné činy,
kdy necítí žádné viny.
Ve jménu čehokoli a pro cokoli
nebo jen z vlastního popudu,
z choré mysli.
Bohužel i dnes, jsou ti šílenci... bohužel
Jinak klobouk dolů, před tak vypracovaným textem, super ;-)
29.01.2020 13:08:22 | jenommarie
Tohle se dneska učí v katechismu? :-))
29.01.2020 11:29:53 | Lighter
To nevím, já tam přestal chodit poté, co mi nabízeli jen sušenky a nic na zapití ... :)
29.01.2020 11:55:53 | praetorian
Pozor na sušenky, jsou v nich halucinogeny a víno pro řečníky je taky něčím křtěný...:-))
29.01.2020 11:58:32 | Lighter
Další historický příběh nájemné vraždy,
tak oblíbené i v současnosti.
**
29.01.2020 11:27:50 | JC senior