Když jsme včera byli
na večeři spolu
Rušila mě koza
Jak tam notnou chvíli
vedle hned u stolu
dívala se zpoza
kusu tenké látky
Spočinul můj pohled
na té kypré kráse
Jasně že start hádky
způsobilo to hned
Prý jsem chlípné prase!
Okukovat vnady cizí
jenom tajně, jasné?
Jinak romantika mizí
jiskra lásky hasne :)
01.02.2020 09:59:57 | Kapka